[WordPress] Ik kan niet meer inloggen via wp-admin.

Een zelfstandig verkorte artikel. Help! Mijn WordPress beheerdersaccount in de back-end is niet bereikbaar door een update! Wij lezen geregeld op fora’s van WordPress gebruikers dat hun beheerdersaccount in de back-end niet meer bereikbaar is. Het komt ook vaak voor na het activeren of updaten van een plugin of WordPress of door het thema (of door … Meer lezen over [WordPress] Ik kan niet meer inloggen via wp-admin.<..

Meer lezen