Welke CMS sytemen werken op jullie webhostingpakketten?

CMS

Onze webhostingpakketten ondersteunen onder andere de volgende CMS software:

WordPress (https://nl.wordpress.org)
Joomla (https://www.joomla.org)
Drupal (https://www.drupal.org)
Typo 3 (https://typo3.org)
Magento (https://magento.com)
OpenCart (https://www.opencart.com)
Prestashop (https://www.pretashop.com/nl/)
osCommerce (https://www.oscommerce.com)
CMS Simpel Made (http://www.cmsmadesimple.org)
PageKit (https://pagekit.com/)
Bolt (https://bolt.cm/)

Deze CMS systemen kunt via de bovenstaande internetadressen er vanaf downloaden en vervolgens configureren en instellen naar uw eigen keuze op uw hostingaccount. Het is bij ons helaas nog niet mogelijk om one-click-installation uit te voeren via uw controle paneel.

Staat uw CMS systeem niet in deze lijst? En u wilt weten of uw CMS systeem werkt op onze webhostingpakketten, neemt u gerust contact met ons op via: info@solutions4hosting.nl.