Welk besturingssystemen bieden jullie aan bij uw VPS producten?

Home » Virtuele Private Servers » Welk besturingssystemen bieden jullie aan bij uw VPS producten?
Virtuele Private Servers Geen reacties

Bij onze VPS producten kunt u tijdens de bestelling kiezen uit:

Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Ubuntu, Debian en CentOS, FreeBSD, Arch Linux, Linux OpenBSD en Gentoo Linux. *Windows licenties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Wij nemen contact met u op over de Windows licenties. Alle Linux besturingssystemen zijn vrijgegeven onder de licentie GLP / GNU en zijn gratis/open source software.

Ons aanbod van VPS producten kan u per e-mail aanvragen via info@solutions4hosting.nl.