Wat zijn de inkomende en uitgaande server? [E-mail]

Home » E-mail » Wat zijn de inkomende en uitgaande server? [E-mail]
E-mail Geen reacties

U kunt de volgende inkomende en uitgaande server gebruiken om te instellen in uw e-mailprogramma.

De inkomende server is: mail.domeinnaam.extensie / voorbeeld: mail.websitedemo.nl
De uitgaande server is: mail.domeinnaam.extensie / voorbeeld: mail.websitedemo.nl

Bij ‘websitedemo‘ vult u uw eigen domeinnaam in.

De gerelateerde artikelen kunt u hieronder raadplegen:

E-mailaccount aanmaken: https://kb.solutions4hosting.nl/hoe-maak-ik-een-e-mailaccount-aan/
Wachtwoord wijzigen van uw e-mailaccount: http://kb.solutions4hosting.nl/het-wachtwoord-wijzigen-van-email/
E-mail instellen op iOS (iPhone): https://kb.solutions4hosting.nl/hoe-stel-ik-mijn-e-mail-in-op-mijn-iphone-ipad/
E-mail instellen op Android: https://kb.solutions4hosting.nl/e-mail-instellen-op-android/
E-mail instellen op OSX/macOS: https://kb.solutions4hosting.nl/e-mailaccount-instellen-op-osxmacos/
Uitleg over domeinnaam en extensie: https://kb.solutions4hosting.nl/wat-is-een-domeinnaam-extensie/