Wat is een FTP?

Home » FTP » Wat is een FTP?
FTP, Technische informatie Geen reacties

FTP (File Transfer Protocol) is de wijze waarop u bestanden kunt verplaatsen van uw pc naar uw webruimte/webserver.
Er zijn verschillende programma’s (FTP-clients) beschikbaar waarmee u kunt FTP-en.

Neem eens een kijkje op https://filezilla-project.org/ (Mozilla FileZilla). Mozilla FileZilla is een gratis FTP programma.

Gerelateerde artikel(en)

Website uploaden via FTP:http://kb.solutions4hosting.nl/hoe-upload-ik-mijn-websites-via-ftp/
Oplossing gevonden-> Verbinding maken is mislukt met FTP FileZilla: http://kb.solutions4hosting.nl/verbinding-maken-is-mislukt-met-filezilla/