Wat is een control panel en welk control panel bieden jullie aan?

Technische informatie

Iedereen die een webhostingpakket bij Solutions4Hosting bestelt, krijgt toegang tot het Control Panel. Met een control panel kunt via uw browser door middel van een menugestructureerde website uw hostingaccount beheren. Het control panel is als het ware de centrale van waaruit u alles kunt regelen. Van het aanmaken van e-mailadressen, het uploaden van bestanden tot het bekijken van de statistieken van uw website.
Wij bieden de volgende control panel standaard bij onze webhostingpakketten aan: DirectAdmin.

Bij onze Virtual Private Servers pakketten is het mogelijk om DirectAdmin te bestellen bij een Linux VPS. Bestelt u een Windows Server VPS en dan geven wij u informatie via e-mail welke controle panelen wij aanbieden voor Windows Server VPS.

Tijdens de bestelling kunt u aangeven of u een controle paneel wilt gebruiken bij uw VPS product of indien u geen control panel wilt gebruiken kunt u dit aangeven. Desgewenst is het ook mogelijk om extra IP-adressen aan te vragen.