Wat is DirectAdmin?

Technische informatie

DirectAdmin is een softwarepakket welke op webserver niveau wordt geïnstalleerd. Binnen deze software kan u hostingpakketten aanmaken en gebruikers toevoegen, welke deze hostingpakketten weer kunnen beheren* (*alleen als u een virtual server afneemt met daarop een licentie voor DirectAdmin kunt u domeinen en hostingpakketten toevoegen). Denk hierbij aan het aanmaken van e-mailadressen, het kunnen beheren of aanmaken van databases, het bekijken van statistieken, het aanmaken van subdomains enzovoorts.

Concurrerende software van DirectAdmin is bijvoorbeeld cPanel of Plesk.

Inloggen op DirectAdmin

Dashboard DirectAdmin (kan afwijken met uw hostingaccount)