Hoe gebruik ik webmail?

  E-mail, Technische informatie

Soms is het handig om even in te kunnen loggen via webmail om mail te kunnen lezen en versturen.

1. Start uw internetbrowser op

Via servernaam inloggen op webmail.

U kunt gemakkelijk inloggen via de servernaam, waarop uw website geplaatst staat, op uw webmail. Geen lastige omwegen meer via het controle paneel.

Servernaam webmail NAOMI: https://naomi.m31.nl/roundcube/

Servernaam webmail ESTHER: https://esther.m31.nl/roundcube/

2. Inloggen op uw webmail

Het inlogscherm van Roundcube Webmail

Gebruikersnaam: vul hier uw e-mailadres in
Wachtwoord: vul hier uw wachtwoord in
Druk vervolgens op ‘Inloggen‘.

 

 

 

 

 

 

 

3. Ingelogd op uw webmail

Nu u ingelogd bent, kan u de webmail gebruiken, de werking lijkt veel op andere e-mail programma’s.

 

Helpdesk

Komt u ergens niet uit en heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op per e-mail (info@solutions4hosting.nl). Wij helpen u graag verder!