Hoe bestel ik een SSL certificaat?

Home » SSL Certificaten » Hoe bestel ik een SSL certificaat?
SSL Certificaten Geen reacties

SSL certificaat bestellen

U kunt ons SSL aanbod per e-mail opvragen en bestellen: info@solutions4hosting.nl

Vraag uw gewenste SSL certificaat op

Wij bieden meerdere SSL certificaten pakketten aan: van Basis tot Uitgebreid.

Welk SSL merk biedt jullie aan

Wij bieden momenteel het premium merk Comodo SSL certificaten aan.

Hoe lang duurt het voordat ik een SSL certificaat krijg?

Met simpele SSL certificaten duurt dit ongeveer 24 uur. Met uitgebreide SSL certificaten (EV = extended validation) duurt het aanvraagproces gemiddeld 5 dagen (lees hier voor meer informatie). Wij doen ons uiterste best om uw aanvraag snel in behandeling te nemen.

Mijn huidige webhoster biedt geen SSL certificaten aan. Ik ben geen klant bij jullie, maar kan ik bij jullie een SSL certificaat aanschaffen?

Wij zouden u heel graag willen helpen, maar grote kans dat u uw website op een shared webhosting product staat bij een andere leverancier. Op desbetreffende servers hebben wij geen mogelijkheden om een SSL certificaat te implementeren. Hiervoor zijn meer rechten benodigd die alleen uw huidige hosting provider heeft.
SSL Certificaten zijn te implementeren op onze eigen hosting omgeving of op een server die door u zelf in beheer is bij een andere leverancier of bij ons.
Helaas vervalt de mogelijkheid dan om via derde partijen een SSL certificaat aan te schaffen.

Mocht u toch niet tevreden zijn over uw huidige hosting leverancier kunnen we wellicht kijken voor een verhuizing van de website. U kunt contact met ons opnemen via info@solutions4hosting.nl.

SSL certificaat installatie

Wij doen de SSL installatie op uw hostingaccount op onze servers of als u een eigen server heeft.

Gebruikt u WordPress of Joomla en wilt u SSL certificaat forceren op uw WordPress, dan zijn de onderstaande artikelen handig om te lezen:

1. WordPress met SSL certificaat forceren: https://kb.solutions4hosting.nl/wordpress-met-een-ssl-certificaat/
  2. Joomla met SSL certificaat forceren: https://kb.solutions4hosting.nl/joomla-met-ssl-certificaat-forceren/
  3. Wat is ‘Mixed-content’ precies? https://kb.solutions4hosting.nl/wat-is-mixed-content-precies/

Overige artikelen over SSL certificaten

Waarom een SSL certificaat en wat is het? https://kb.solutions4hosting.nl/waarom-een-ssl-certificaat/
Tip om te lezen: kiezen tussen gratis of premium SSL certificaat? https://kb.solutions4hosting.nl/kiezen-gratis-of-premium-ssl/