Het wachtwoord wijzigen van een e-mailadres

E-mail

Hoe kan ik het wachtwoord wijzigen van een of mijn e-mailadres?

Via uw controle paneel DirectAdmin kunt u het wachtwoord wijzigen van een of uw e-mailadres. In dit artikel leggen wij aan u uit hoe u het wachtwoord kan wijzigen.

U opent uw internetbrowser en typt in het adresbalk: https://naomi.m31.nl:2222 of https://esther.m31.nl:2222

1. Inloggen via DirectAdmin: u vult hier uw inloggegevens die u van ons verkregen heeft per e-mail.

2. Het hoofdscherm van uw controle paneel DirectAdmin (kan afwijken)

U gaat vervolgens bij E-mail Management naar E-Mail Accounts toe en klikt daarop.

U bent nu onder E-mail Accounts en u gaat naar ‘Password/Quota’ en u klikt vervolgens op ‘Change´.

U bent nu onder ‘Modify mail account’ en vervolgens klikt u naar ‘Random’ of u vult uw verzonnen wachtwoord in en daarna klikt u op ‘Modify’.

opnieuw

U krijgt een melding dat het wachtwoord van uw e-mailadres is gewijzigd. Noteer het wachtwoord en sla het veilig op.

Het gewijzigde wachtwoord moet u aanpassen in uw gebruikte e-mailprogramma(´s).

Wij adviseren aan u om het emailprogramma af te sluiten en eventueel het apparaat te herstarten en 30 seconden te wachten en vervolgens weer opnieuw te starten. Op deze manier is de cache opgeschoond.