Moeiteloos verhuizen naar Solutions4Hosting

Home » Technische informatie » Moeiteloos verhuizen naar Solutions4Hosting
Technische informatie, Verhuizen Geen reacties

Wij doen alles in overleg met u om de verhuizing zo soepel en moeiteloos te maken van de domein en migreren van uw website van uw huidige hostingpartij naar ons te verhuizen.

Voorbereiding domeinnaam verhuizen

Als u uw domeinnaam wilt verhuizen moet u contact opnemen met uw huidige hostingpartij en vragen om een verhuistoken van uw domeinnaam of meerdere domeinnamen.
Er zijn geen extra kosten voor een verhuizing, echter moet u wel rekening houden dat de facturatie van uw domein bij ons gewoon opnieuw begint vanaf het moment dat uw domein verhuisd is.
Meer domeinen verhuizen naar ons? Informeer naar onze bulktarieven via info@solutions4hosting.nl

Bestelling plaatsen

In het bestelformulier vult u uw gegevens in.Kies uw desgewenst webhostingpakket.

Uitbreiden naar een groter webhostingpakket is altijd mogelijk door middel van een e-mailbericht te versturen naar info@solutions4hosting.nl.

Voordat wij uw domeinnaam gaan verhuizen, heeft u al toegang tot op onze servers (alleen als u bij ons een webhostingpakket afneemt 😉 ) en het controle panel, zodat u alvast uw e-mailaccount (example@uwwebsite.nl) kunt aanmaken en zodat u zelf uw website kunt verhuizen van uw huidige webhoster naar onze server.

Domeinnaam verhuizing

Wij zetten pas de domeinnaam verhuizing ingang wanneer we van u een akkoord krijgen. Wij ontvangen graag van u het verhuiscode (token) van uw domeinnaam via e-mail.
U krijgt van ons uw inloggegevens van uw controle paneel per e-mail.

Zelf voorbereiding voor verhuizing van website data, e-mailberichten, database(s)

Let op: Uw database(s), e-mailadressen en uw website data wordt niet automatisch mee verhuisd.
Tip: Maak zelf handmatig back-ups van uw e-mailberichten, database(s) en uw website data bij uw huidige hostingprovider.

Zelf downloaden en uploaden

U download nu alle website bestanden vanaf uw huidige hostingpakket bij uw huidige hostingpartij naar uw computer (via de FTP). Vergeet niet om ook een back-up van de databases te downloaden, mocht u die hebben. Nadat alles is gedownload, upload u de website bestanden naar de map public_html van u hostingpakket bij ons en importeert u de database(s).

Assistentie met verhuizing

Heeft u ons hulp nodig of wilt u graag dat wij dit doen met het overzetten van uw website(s) naar onze servers. Website Beheer is úw oplossing! Kijkt u hier voor meer informatie. Wij helpen u graag!!