Bieden jullie ook additionele webdiensten aan?

Home » CMS » Bieden jullie ook additionele webdiensten aan?
CMS, Onderhoud Geen reacties

We bieden twee additionele webservices aan voor particuliere en zakelijke klanten. Het maakt dus ook niet uit als u geen klant bent bij ons. Wij vinden het belangrijk dat u goed wordt geholpen als u assistentie wilt met uw website(s).

Onze experts staan voor u klaar!

Website Beheer(link) is een additionele dienst voor (maatwerk) o.a. het oplossen van ‘mixed content’, SSL certificaat forceren op uw CMS website(s), configureren van plugins/modules/extensions, het configureren van CMS software, optimaliseren van de laadtijd van uw CMS website, handmatige backups maken van website data, mysql databases en inhoud bijwerken zodat deze actueel is of andere weboplossingen. Deze dienst is ook als u simpelweg niet aan toe komt.

Website Onderhoud(link) is een additionele dienst voor onderhoud aan uw CMS software en plugins/extensions/modules. Het is ons zorg om ervoor te zorgen dat uw CMS software en plugins/modules/extensions de nieuwste software updates krijgen en niet het uwe. Wij doen het onderhoud aan uw website(s) 1x per kwartaal.