Back-up terugzetten via DirectAdmin

Technische informatie

In dit artikel leggen wij graag aan u uit hoe u een backup kunt terugzetten vanuit DirectAdmin.

Open uw internetbrowser en typ het volgende internetadres in: www.uwwebsite.nl:2222 en er verschijnt een scherm.

Inlogscherm van uw hostingaccount (DirectAdmin)

U vult uw gebruikersnaam (username: idxxxxx ) en wachtwoord (password) in.

Het dashboard van uw hostingaccount in DirectAdmin (kan afwijken)

Onder het kopje “Your Account” klikt u vervolgens op ‘Create/Restore Backups‘ en u krijgt een volgende scherm te zien:

Backup All Domains; Website Data, E-mail, Ftp en Databases

Laat alles aangevinkt blijven. Kies bij “Select a File To Restore” een meest recentste backup. Wanneer u een backup-bestand geselecteerd heeft, gaat u naar ‘Select Restore Options‘.

Volg de stappen die u krijgt en dit kan enkele minuten duren; breek de Restore Back-up niet af!

Gerelateerde kennisbank artikel(en):